nominatie-westfriese-sportverkiezing

2018 was een goed jaar. Alle prijzen die gepakt konden worden door Sander van Dijk en zijn manschappen waren prooi. De KNVB Beker, De Landstitel en de Supercup. Daarnaast waren de statistieken waarmee het bereikt werd indrukwekkend. Met name in de reguliere competitie werd er in 2018 slechts één wedstrijd verloren op 6 februari. Daarna verloor het geen punt meer tot de schaal in handen van aanvoerder Amir Molkârâi kwam. Terecht dus ook dat Hovocubo als ploeg en Sander van Dijk als coach genomineerd zijn voor deze felbegeerde prijs.

In 2014 won Hovocubo de sportprijs na het behalen van het Landskampioenschap en Supercup en Sander van Dijk deed dit individueel in 2013 en 2014 na het winnen van respectievelijk de KNVB beker en het Kampioenschap met Supercup.

Aangevoerd door Amir Molkârai en Yoshua St. Juste zal de ploeg wederom present zijn in Schouwburg Het Park aan de Westerdijk in Hoorn. En dan hopen dat Hovocubo als winnaar uit de hoge hoed komt. De prijs in deze jubileumeditie van de verkiezingen zullen door niemand minder dan de gebroeders Ronald en Frank de Boer uitgereikt worden.

De andere genomineerden (ook in de andere categorieën) zijn:

Voor Sportvrouw


Anna Sjoukje Runia, atletiek; Irene Schouten, schaatsen; Nadine Visser, atletiek

Voor Sportman


Simon Schouten, schaatsen; Nicholas Heiner, zeilen; Rob Hartog, motorrijden

Voor Sporttalent


Robin Duson, schaken; Mike van Vugt, karting; Jordy van Workum, schaatsen

Voor Aangepaste sporters


Bas Takken, zwemmen; Megan Hollander, badminton; Caroline Groot, wielrennen

Voor Sportcoach


Dennis Lens, coach badminton HBV; Sander van Dijk, coach Hovocubo; Charles van Altena, voetbalcoach Hollandia

Voor Sportploeg


WV West-Frisia, wielrennen; HBV, badminton; Hovocubo, zaalvoetbal

Wil je bij de verkiezing aanwezig zijn? bestel kaarten via deze link

Meer info over de Westfriese Sportverkiezing is te verkrijgen door de website te bezoeken op: westfriesesportverkiezing.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here