Afgelopen vrijdag werd er gestreden om de volgende ronde in het landelijke bekertoernooi. De tegenstander was het lastige Futsal Apeldoorn en die bleken in de eerste helft een lastige prooi voor de mannen van Hjalmar Hoekema. Met een ruststand van 0-4 moest er in de 2e helft uit een ander vaatje worden getapt. Dat gebeurde eigenlijk pas na de 1-6. Na een aantal mooie aanvallen, meer strijd en een prachtige laatste goal werd het helaas nog 5-6, maar zo werd het uiteindelijk nog wel een vermakelijk duel. Sponsoren van deze wedstrijd waren: KRAS Recycling, Henry Keizer Schilderwerken, Sportshop Pier, Restaurant de Pieterman, Podobrace, ETB Cas Sombroek, Loodgietersbedrijf Sombroek en Bar de Molen. Balsponsoren van deze wedstrijd waren: Bakkerij Van Pooij en Slagerij Plutostraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here