groene-ster-2-wint-weer-geen-uitduel

Groene Ster Vlissingen 2 heeft aan het uitduel met ZVG 2 slechts één punt overgehouden. De ploeg van André Siereveld speelde in Gorinchem met 1-1 gelijk. Door dit resultaat blijft het tweede in de middenmoot van de Topklasse C bivakkeren.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel aan de leiding. Na deze tegentreffer werden de bezoekers steeds sterker. ZVG beperkte zich tot het tegenhouden en Groene Ster ging op zoek naar treffers. Via Thenselo Uranie, lang uit de roulatie geweest vanwege een blessure, kwamen de Vlissingers verdiend langszij. In het restant van het duel kregen beide teams kansen om de winst te pakken, maar het bleef uiteindelijk bij 1-1. En zo werd ook het vijfde uitduel van het seizoen niet in winst omgezet.

Groene Ster Vlissingen 2 speelt met 1-1 gelijk op bezoek bij laagvlieger ZVG 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here