Hovo 12 – RTC’72 3 6-3

Hovocubo 12 opent het seizoen met een fantastische overwinning op RTC ’72! 🏆

De Hovocubanen begonnen moeizaam aan de wedstrijd en lieten een aantal grote kansen liggen. RTC profiteerde hiervan, en kwam door slechte mandekking van Glenn Schokker op 0-1. Hovocubo liet zich niet kennen en ging door met het weergaloze combinatiespel wat een talrijk kansen opleverde.

De kerverse aanwinst Job Dekker toonde direct zijn klasse en liet zien dat hij dit seizoen kandidaat is voor de gouden schoen met 2 prachtige goals. Keeper Tim Betlem had de wedstrijd niet mogen uitspelen door een gemene tackle, maar excelleerde. Hij werd door de vele fans dan ook benoemd tot MVP en hield zijn ploeg met een aantal prachtige reddingen op de been.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here