Groene Ster strikt hotshots voor Camps

Behalve Tjaden zullen ook Samir Yaqoobi en Hicham Benhammou trainingen geven. Yaqoobi is de huidige trainer van eredivisionist Groene Ster Vlissingen en Benhammou de oud-trainer, die inmiddels ook in het buitenland zijn sporen heeft verdiend. Ook spelers van Groene Ster zullen hun medewerking aan de kampen geven.

De tweedaagsen worden georganiseerd door Groene Ster Vlissingen in samenwerking met Gold Event Zeeland. ,,Veel jonge gasten vinden Groene Ster geweldig’’, zegt Salim ben Sellam namens Gold Event Zeeland. ,,Maar eigenlijk is het voor hen ook een beetje ver-van-mijn-bed-show. Wedstrijden om half 10 op vrijdagavond… Met deze camps willen we de betrokkenheid vergroten.’’

De kampen worden op woensdag 17 oktober en donderdag 18 oktober gehouden in de Baskensburg (Vlissingen) en het Omnium (Goes). Spelers in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar krijgen over de twee dagen vier trainingen voorgeschoteld, inclusief lunch en tenue. De kosten bedragen 29,95 euro; opgeven kan via goldeventzeeland@gmail.com.

Uit de kampen worden de zestien beste spelers geselecteerd. Zij zullen na een extra gezamenlijke training in januari de voorwedstrijd spelen van het competitieduel tussen Groene Ster Vlissingen en Feyenoord.

Bron: PZC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here