Groene Ster 3 verliest met minimale cijfers

Groene Ster Vlissingen 3 is er niet in geslaagd de eerste wedstrijd van het seizoen in winst om te zetten. Het derde verloor met 4-3 van titelkandidaat SC Baskensburg.

In een aantrekkelijke eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Uit een snelle uitbraak kwam de thuisploeg op voorsprong; 1-0. Het derde was echter niet van slag en sloeg meteen terug. Uit een snel genomen hoekschop zorgde André Siereveld voor de gelijkmaker; 1-1. Groene Ster kende een sterke fase en kreeg een aantal goede mogelijkheden om op voorsprong.  Desalniettemin kwam SC Baskensburg weer op 2-1. Met nog een aantal minuten tot aan de rust voerden de Vlissingers het tempo op. Het derde kreeg loon naar werken met een tweede treffer van Siereveld; 2-2.

In het tweede bedrijf bleef het spelbeeld onveranderd. Het publiek zag een gelijkwaardige wedstrijd, maar door een fout achterin kwam de thuisploeg toch weer op voorsprong; 3-2. Kort daarna leek het duel beslist, want SC Baskensburg kwam kort hierna op 4-2. Het derde gaf zich echter niet gewonnen en gooide er nog een slotoffensief uit. Ook Baskensburg kreeg nog een aantal kansen, maar doelman Robin Jilleba keepte een sterke partij. Via de derde treffer van André Siereveld werd het 4-3 en met nog een aantal minuten op de klok speelde het derde met een meevoetballende keeper. Het derde kreeg nog een goede kans via sterkhouder Miso Josipovic, maar zag zijn inzet in de draai gekeerd worden.

Groene Ster Vlissingen 3 verliest op de eerste speeldag met 4-3 van titelkandidaat SC Baskensburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here