De herenselectie van TPP-Rotterdam voor volgend seizoen is grotendeels bekend. Op dit moment bestaat die uit 29 zaalvoetballers, inclusief negen nieuwe spelers.

Hamza Karat, Mohammed Assaiadi, Mounir el Ouazizi, Ismail Celen, Bryan Pereira, Hassan Sakar, Ruperto, Yassin Ouija en Amir Alisic sluiten aan bij de ploeg van trainer Abuljabar Marbah.

15 juni 23.59 uur is het moment van de waarheid voor vele voetbalverenigingen. Ook voor de zaalploegen is dat zo, het moment van overschrijvingen is dan voorbij en kan de trainer bekijken welke spelers hij in het nieuwe seizoen tot zijn beschikking heeft! Trainer van TPP Rotterdam Abuljabar Marbah heeft, samen met de technische commissie van TPP Rotterdam hard gewerkt om de selectie te versterken en op peil te houden. En na een roerige periode is TPP Rotterdam er trots op een goede selectie neer te zetten. In het seizoen dat het eerste team onder de naam Feyenoord Futsal gaat spelen, als lid van de multisportclub Feyenoord, presteren wij de selectie voor het aankomende seizoen:

Koen van der Leeden(keeper)
Alvaro Fernandez Garcia(keeper)
Hamza Karat(keepr/nieuw)
Gokhan Erdogan(keeper)
Mohammed Assaiadi(keeper/nieuw)
Wessel verhaar
Shibi Rojer
Amin Nyali
Adnan Tarrahi
Felix Verhaar
Mounir el Ouazizi(nieuw)
Thierry seaw
Jaouad el Yaagoubi
Issam el Ouadi
Konur Levent
Walid Mossaoui
Oussama Ebraymi
Ibo Ozbilek
Yassin el Garmouhi
Imad el Maach
Ismail Celen(nieuw)
Bryan Pereira(nieuw)
Hassan Sakar(nieuw)
Ufuk Akkanoglu
Kailesh Isdat
Ruperto(nieuw)
Yassin Ouija(nieuw)
Amir Alisic(nieuw)
Soufian Charraoui

Voor nu is dit onze selectie en daar zijn we blij mee! Er kunnen wellicht nog enkele spelers bij komen, maar daar zullen we u dan van op de hoogte brengen!

Bron: Feyenoord Futsal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here