Het is dan eindelijk zover !!
Overschrijvingsperiode voor seizoen 2017-2018 is gesloten.
Vanuit het bestuur van FC Marlène is er tot middernacht nog gewerkt om spelers uit- 7 in te kunnen schrijven voor het seizoen 2017-2018. Om 23:47 was er witte rook…!!! Iedereen is netjes overgeschreven via Sportlink.

We kunnen als bestuur meteen uitweiden over de gelopen koers voor het komende seizoen en de prikkelen in het afgelopen seizoen. Hier kunnen we stellen dat het een zeer bewogen jaar is geweest voor FC Marlène.

Het winnen van de KNVB beker, die we nog in ontvangst moeten nemen van de KNVB tot onze terugtrekking uit de play-off ’s. Vele mensen vragen hoe zit het nu met de uitreiking van de KNVB beker en de medailles. Als bestuur hebben we besloten om na de Supercup tegen ’t Knooppunt een feestavond te organiseren waar we spelers, technische staf, sponsors en supporters uitnodigen voor een mooie afsluiting van seizoen 2016-2017.
Waarom niet eerder? Door de ontstane hectiek was het niet realistisch om de KNVB beker en de medailles voor het einde van het seizoen op feestelijke wijzen uit te reiken. Als bestuur betreuren we de gang van zaken rondom de KNVB beker finale en het terugtrekken van FC Marlène uit de play-off ‘s.
Terugtrekking uit de play-off ‘s?! Ja een zeer moeilijke keuze voor het bestuur waar we natuurlijk sportief gezien erg moeilijk was om deze beslissing te nemen. Kijken we hoe dit allemaal tot stand is gekomen dan was er op dat moment geen andere beslissing mogelijk door het bestuur.
Veiligheid boven alles….!!!

Er zijn speler vertrokken bij FC Marlène die om verschillende reden daarvoor hebben gekozen. Als bestuur betreuren wij die keuze maar accepteren en respecteren het wel de keuze van de spelers. Want voor een speler van FC Marlène staat altijd de deur open in welke hoedanigheid dan ook.

Binnen de FC Marlène zijn we begonnen met een herstructurering van de organisatie. De ingeslagen weg bracht niet de gewenste resultaten dat was aangenomen en dan moet je wijzigingen aanbrengen.

Er is nu een vijfkoppig bestuur met een adviseur. Elke beslissing die wordt genomen door het bestuur gaat vooraf met een stemming en meeste stemmen geldt! Hiermee kunnen we snel en adequaat handelen om zo de nieuwe organisatie op poten te krijgen.

Het belangrijkste doel van het bestuur is de jeugdopleiding weer nieuw leven inblazen. De eens zo geroemde jeugdopleiding van FC Marlène moet weer in oude glorie hersteld worden. Hiervoor hebben we voor de Hoofdjeugdopleiding Ferdinand Hofland aangesteld. Een man met visie en een no nonsens mentaliteit.

Om er zeker van te zijn dat deze normen en waardes door stroomt tot aan de selectie, hebben we als hoofdcoach voor het eerste elftalAnandJagdeswingen voor het tweede elftal Carlo van de Waals aangesteld. Het trainers koppel zal gezamenlijk de verantwoording dragen om een competitief team te formeren met doorstroming vanuit onze jeugdopleiding. Zo blijft de toekomst van FC Marlène gewaarborgd.

De selectie van FC Marlène voor het seizoen 2017-2018:

Naam Functie Afkomstig
Peter Rozenbeek Keeper FC Marlène
Jeroen Kossen Speler FC Marlène
Jordy Cretier Speler FC Marlène
Ismael Hamdaoui Speler FC Marlène
Nigel Wijdenbosch Speler Hovocubo
Stefan Dol Speler GVS ‘46
Youri Akkerman Speler HoornseVeerhuys
Ismail Celen Speler FCK de Hommel
Melvin Habets Keeper FC Marlène
Esra Brouwer Keeper FC Marlène
Aram Hakopov Speler FC Marlène
Danny Havermans Speler FC Marlène
Ufuk Ulker Speler FC Marlène
Joost Groenveld Speler FC Marlène
Stef Tijssen Speler FC Marlène
Kai Botman Speler FC Marlène
Koen Rootring Speler FC Marlène
Rodney de Bonte Speler FC Kondo Budjang
Bilal Speler Speler FC Marlène
Thimo Schouwink Speler FC Marlène
SoufianSeghir Speler N.V.T
Patrick Vogelzang Keeper Pellor

De technische staf van FC Marlène voor het seizoen 2017-2018:

Naam Functie
Anand Jagdewsing Hoofdcoach 1ste
Carlo van der Waals Assistent-coach 1ste
Rober Korver Teambegeleider 1ste
Carlo van der Waals Hoofdcoach 2de
Alex de Boer Teambegeleider 2de
Piet Wokke Teambegeleider 2de
Tim van der Laan Fysiotherapeut
Ferdinand Hofland Hoofdjeugdopleiding
Hoofdsponsor: Rootring Wijnen

Selectiespelers en technische staf die FC Marlène verlaten zijn: Robin Meijer (Hovocubo), Sander de Swart (Os Lusitanos), Karim Anjane (‘t Knooppunt), Faisel Mellah (Hovocubo), ZakariaAmrani (Hovocubo), Tom Hofkamp (White Stones),Winston Daniels (Ado’20), Peter van der Slikke (Hovocubo)
FC Marlène bedanktalle spelers en technische staf voor huntomeloze inzet voor de afgelopen jaren en wensen ze sportievesuccessen toe bij hun nieuweclub.

Bron: FC Marlene

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here