Niets is zo veranderlijk als het zaalvoetbal. Enkele dagen geleden kwam zvv Eindhoven met een officieel statement:

Officieel statement ZVV Eindhoven omtrent geruchten terugtrekking uit finale play-offs:

Via deze weg willen we mededelen dat wij ons niet hebben teruggetrokken voor de finale van de play-offs morgen. Wij zijn daarom ook verontwaardigd over de eerdere berichtgeving van de KNVB dat wij ons zouden hebben teruggetrokken.
We hebben de afgelopen week wel contact gehad met de KNVB, omtrent onze financiële situatie. Op basis van deze gesprekken zijn er nog geen definitieve conclusies getrokken.

Dat is extra reden voor onze verontwaardiging zoals hierboven vermeld.
Wij proberen de KNVB te contacteren, dit is vooralsnog niet gelukt.
Wij hopen zo snel mogelijk op duidelijkheid.
Namens het bestuur van ZVV Eindhoven

Ruim 24 uur later verscheen het volgende bericht:

Beste leden, betrokkenen, vrienden,

De perikelen rondom ZVV Eindhoven afgelopen week heeft bij ons veel teweeggebracht. Via deze weg willen we het een en ander verduidelijken.

Na eerder vermelde berichtgeving vanuit de KNVB over onze vermeende terugtrekking uit de finale van de play-offs willen wij jullie laten weten dat een deel van het bestuur, na afspraak met de KNVB, voor deze berichtgeving hebben gekozen.

Helaas moet het bestuur toegeven dat de realiteit heel anders ligt. Zoals enkelen van jullie weten verkeerd ZVV Eindhoven in financiële problemen, de financiële verplichting richting de KNVB is inmiddels dermate opgelopen dat door de KNVB besloten is om ZVV Eindhoven de play-off finale NIET te laten spelen en hierdoor automatisch degradeert.

Het bestuur vraagt dan ook aan iedereen die ZVV Eindhoven een warm hart toedraagt om er met zijn allen de schouders onder te zetten. Als we willen dat ZVV Eindhoven blijft voortbestaan hebben we onze sponsoren en vrijwilligers hard nodig.

Via dit bericht vragen wij dan ook aan iedereen om te helpen om ZVV Eindhoven weer een gezond en financieel stabiele zaalvoetbalvereniging te maken waar jong en oud veel plezier heeft en elkaar ontmoet.

Met vriendelijk groet,
Namens het bestuur,

Said Sarkaya, Voorzitter ZVV Eindhoven

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here