Afgelopen periode is men hard bezig geweest achter de schermen de financiële toestand van de vereniging op te lossen. Helaas is het door het wegvallen van twee grote sponsoren en het niet nakomen van afspraken van de spelers op dit moment niet mogelijk om de verplichtingen jegens de KNVB te voldoen.

Arentsburg is vorig seizoen een nieuwe weg in geslagen. Verhuizen van Alphen aan den Rijn naar Den Haag, zou moeten betekenen dat het beter zou gaan met de vereniging. Het eerste jaar was al moeizaam, doordat de KNVB de vereniging in de eerste divisie A plaatste. Hierdoor werden sommige afstanden voor spelers te groot, waardoor het team vaak met te weinig spelers stond. Na een lang seizoen, met nacompetitie voor behoud van klasse, werden de koppen bij elkaar gestoken. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en ook had de vereniging de toezegging van Babel Global Electronics en Moderne Barbershop als sponsoren. Helaas hebben beide sponsoren van zich af laten weten. Ook enkele spelers hebben zich niet aan de gemaakte afspraken gehouden.

Helaas wil de KNVB momenteel nog niet ingaan op een eerder voorstel van de vereniging, waardoor de wedstrijden momenteel geen doorgang kunnen vinden. We hopen alsnog met de KNVB tot een positief besluit te komen, zodat de vereniging weer kan deelnemen aan de competitie.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.